Een vlotte verkoop van je huis voor een goede prijs

Vastgoedstyling

Zodra je huis te koop staat hoop je dat het ook snel en voor een goede prijs wordt verkocht. Maar hoe zorg je er voor dat een potentiële koper jouw huis ziet en wil kopen?

De meeste mensen beginnen met het zoeken naar een nieuw huis op het internet. Wanneer jouw huis, door een goede presentatie opvalt, zal een koper zich eerder geïnspireerd voelen om jouw huis te komen bezichtigen. Maar met alleen mooie foto’s en een goede presentatie online zijn we er nog niet. De koper moet zich tijdens de bezichtiging ook gemotiveerd voelen om een goed bod te doen. Met behulp van vastgoedstyling en praktische adviezen kan ik je daarmee helpen.

Het maakt niet uit of je huis al in de verkoop staat of dat je van plan ben om je huis te verkopen. Het is nooit te laat voor vastgoedstyling.

Wat kun je verwachten?

  • Een gratis kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch of via skype. Op deze manier kunnen we elkaar al leren kennen. Mocht het je bevallen dan kunnen we afspreken wanneer ik bij je langskom.

  • Ik doorloop jouw huis en maak een uitgebreide analyse van alle ruimtes. Alles wat een vlotte verkoop in de weg kan staan zal ik samen met je bespreken.

  • Ik geef je praktische adviezen waarmee jij aan de slag kunt.

  • De bedoeling van vastgoedstyling is niet om je op kosten te jagen. Ik streef er altijd naar om alleen het noodzakelijke aan te pakken en met minimale kosten het maximale eruit te halen. Jij beslist wat er gaat gebeuren en wat je eraan uit wil geven.

  • Als je het fijn vindt kan ik de eindstyling voor je doen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de tijd die ik hieraan moet besteden. Dit zal ik altijd van te voren met je bespreken.

Wat kost het?

Om het wat gemakkelijker voor je te maken heb ik hieronder 3 pakketten voor je samengesteld. De beste keus is het Vastgoedstyling uitgebreid pakket. Dit is ook het enige pakket waarbij het advies volledig is. Bij de andere twee pakketten kan ik niet garanderen dat je de beste adviezen krijgt om ervoor te zorgen dat de woning sneller verkoopt voor de beste prijs. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Voor reiskosten reken ik € 0,30 per kilometer.Vastgoedstyling Basis € 120,00

Vastgoedstyling advies voor entree, woonkamer en master bedroom.

Analyse duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur

Voor een goede eerste indruk

Beste keus

Vastgoedstyling Uitgebreid

€ 190,00*

Volledig vastgoedstyling advies voor binnen en buitenzijde van de woning

Analyse duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur

Zorgt ervoor dat niets een vlotte verkoop in de weg staat

* Prijs is voor een doorsnee woning met 3 slaapkamers. Meerprijs is €30,00 per extra kamer.Vastgoedstyling Online

€150,00

Vastgoedstyling advies aan de hand van foto's van de woning.

Een uitgebreid adviesrapport met alle bevindingen en aanbevelingen.


Geef hier je pakketkeuze aan en/of stel je vraag

Recensies

5 sterren

Emmelien Swartz raadt Loa interieurs aan. (recensie op facebook)

Met advies van LOA interieurs mijn huis verkoopklaar gemaakt en na 6 dagen op Funda al verkocht!