De bewoners van deze woning hadden al een hele mooie basis. Ze wisten alleen niet hoe ze de juiste sfeer erin konden krijgen. Ze wilden namelijk graag strak/industrieel in combinatie met het botanische. En wat meer gezelligheid.

Omdat er in het eetgedeelte weinig natuurlijke lichtinval is heb ik ervoor gekozen om de lampen te vervangen. De nieuwe verlichting zorgt er namelijk voor dat niet alleen de tafel maar ook de omgeving wordt verlicht. Op deze manier is deze hoek niet meer zo donker. In plaats van de groene wand hebben we samen gekozen voor een behang van Extratapete. De kleur van dit behang is door de leverancier aangepast naar een grijze kleur want dat viel bij deze bewoners meer in de smaak.

Bij het zitgedeelte heb ik ervoor gekozen om met blauwtinten te werken. Hierdoor komt de bank veel mooier uit en het zorgt voor een mooie rustige sfeer. Deze kleuren heb ik ook terug laten komen in de posters boven de bank. Door de collage met verschillende posters en fotolijsten is het aanzicht op de muur veel spannender en gezelliger geworden. Door de toevoeging van extra planten is het helemaal geworden wat ze graag wilden.

Terug