Bij deze woning heb ik mij voornamelijk geconcentreerd op de juiste indeling van de woonkamer. De bewoners hadden de bank voor de tuindeuren staan waardoor het niet mogelijk was om te openen. Waar ik nu de zithoek heb getekend stond de eetkamertafel en de piano. Dit was wat mij betreft niet logisch aangezien je dan altijd door je zithoek naar de eetkamertafel moest lopen. De piano moest blijven en door hem nu een centrale plaats te geven opent het de ruimte helemaal op. De tuindeuren kunnen open en je kunt nu gemakkelijk vanuit de keuken naar de eetkamertafel. Door de grote kast bij de eetkamertafel kunnen de spelletjes of een boek gemakkelijk worden gepakt.En de zithoek is nu een knusse plek waar je lekker samen tv kunt kijken.

Wat betreft de sfeer ben ik voornamelijk uitgegaan van de IXXI van het melkmeisje die de bewoners al hadden. Deze wilden ze graag behouden. Vervolgens gaven ze ook aan dat ze erg van grijstinten houden. Om het niet te somber en te donker te maken in deze woonkamer heb ik ervoor gekozen om bij de grijstinten ook wat blauw en geel toe te passen. Op die manier wordt het een mooi geheel.

De bewoners van deze woning hebben de indeling al meteen aangepast en zijn er heel erg blij mee. Wat betreft de kleuren en sfeer zijn ze nog bezig om deze uit te voeren. Zodra ik hiervan foto's heb zal ik deze hier laten zien.

Terug