Checklist voor het thuisgevoel

Kom jij net terug van vakantie en wil je dat gevoel ook terug laten komen in jouw huis? Met deze checklist kun je zelf bedenken wat jouw huis nodig heeft.

Lees meer

Ik wil kleur in mijn interieur!

Vind jij het ook zo moeilijk om kleuren op een mooie manier te combineren in je interieur? Voel je je overweldigd door kleuren kies je toch maar weer voor de 'veilige' weg? Dat is jammer, want kleuren vormen samen met een goed ontwerp de basis voor een mooi interieur.

Lees meer

Dit is LOA interieurs

Hoi! Ik ben Leonie van Berkel en ik woon samen met lieve vriend en onze twee kinderen in Eindhoven. We hebben een huis uit 1925 en daar moet ook regelmatig iets aan gedaan worden. Wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind. Ons huis is niet perfect, maar het vertelt wel een mooi verhaal. Ik ben graag bezig met het creëren van een mooie sfeer en praktische oplossingen. En als ik daarbij anderen gelukkig(er) kan maken dan geeft mij dat veel voldoening.

Na mijn opleiding tot interieurvormgever in 2003 volgde ik nog verschillende cursussen en trainingen die te maken hadden met interieur of interieurstyling. Ik hielp ook regelmatig mensen met hun interieur, maar ik durfde de stap om als zelfstandige te beginnen niet te nemen. In 2017 heb ik de mastertraining vastgoedstyling bij het LNV (Landelijk Netwerk Verkoopstylisten) gevolgd. En hierna heb ik besloten dat het tijd was om van mijn passie, mijn werk te maken.

Ik zie het interieur als een kans om je eigen levensverhaal te vertellen en als een mogelijkheid om je te helpen herinneren aan wat je graag zou willen doen. Je voelt je namelijk het fijnst als je huis een stukje van jezelf is en dat je er zelf kunt bepalen wat je er kunt doen.

Dit pas ik ook toe in mijn eigen interieur. In ons huis zie je veel 'bergen'. Je ziet letterlijk bergen, maar in een behang of lamp kan ik ook een berg zien. Dit is omdat wij graag onze vakantie in de bergen doorbrengen. Ik heb veel lessen geleerd door het beklimmen van bergen en ik hou wel van een uitdaging. En ik kan er ook geen genoeg van krijgen om deze verhalen steeds weer aan mezelf en anderen te vertellen. En omdat dit niet alleen voor mij geldt, maar ook voor de rest van het gezin helpt het ons om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het helpt ons om het beste uit ons zelf te halen en niet op te geven. Omdat we graag in de natuur zijn mogen planten dus ook echt niet ontbreken. We hebben al een hele verzameling. Door de Ukeleles prominent aan de muur te hangen zorgt het ervoor dat we lekker muziek gaan maken. Al deze dingen zorgen voor opladen, inspireren en motiveren.

Contact