een interieur dat het beste uit je haalt

Interieurstyling

Het lijkt zo simpel. Je hebt een ruimte, je zet er meubels in, hangt wat lampen op, likje verf op de muur en dan... Dan heb je het gevoel dat het toch niet helemaal klopt. Er zit weinig sfeer in, de kleuren matchen niet. Je heb al geschoven met meubels, maar je komt er niet uit. Of jij en je partner hebben een verschillende smaak waardoor het geen mooi geheel vormt. De verlichting is ongezellig of het is te donker. Kortom je hebt het gevoel dat het allemaal wel beter kan, maar hoe?

Ik kan je helpen met de complete inrichting van je woonkamer, slaapkamer, hal of jouw complete woonhuis. Ik zorg voor:

  • een sfeer-, kleur- en indelingsadvies
  • hulp bij het kiezen van meubels en accessoires
  • de juiste verlichting door middel van een lichtplan
  • een moodboard, plattegronden en 3D tekeningen

Om ervoor te zorgen dat het een ontwerp wordt dat helemaal bij je past wil ik graag weten wat jouw eisen, wensen en dromen zijn, zodat ik daar met mijn ontwerp op in kan spelen. Daarom is het belangrijk dat we elkaar goed begrijpen en er samen een goed gevoel bij hebben. Alleen op die manier kan het voor jou passende ontwerp ontstaan.

Wat kun je verwachten?

Een gratis kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch of via skype. Op deze manier kunnen we elkaar al een beetje leren kennen, kun je ontdekken of ik jouw ideeën begrijp en of ik wel de stylist ben voor jou.

Na het kennismakingsgesprek kom ik graag bij je langs om de betreffende ruimte te bekijken. Ik maak werkfoto’s en we bespreken de wensen voor deze ruimte. We maken ook meteen een vervolgafspraak. Tijdens de vervolgafspraak laat ik je graag mijn creatieve ideeën en adviezen voor de betreffende ruimte zien. Ik hoor dan graag wat je ervan vindt en ga hiermee aan de slag om een mooi eindontwerp en advies te geven.

Je krijgt een interieuradvies op maat en helemaal naar jouw wens. Het advies zal bestaan uit verschillende suggesties (met uitzondering van het basis pakket) . Jij kiest op die manier waar jij je prettig bij voelt.

Wat kost het?

Om het wat overzichtelijker te maken heb ik een aantal pakketten voor je samengesteld. De prijzen zijn gebaseerd op één (woon)kamer en inclusief BTW. Voor reiskosten reken ik € 0,30 per kilometer.

Mocht je nu graag iets anders willen dan de onderstaande pakketten neem dan gerust contact met me op. Voor inspriratie kun je een kijkje nemen bij mijn portfolio.


Interieurstyling

Basis

€ 190,00

Een moodboard voor een mooie sfeer

Kleuradvies om de juiste sfeer te krijgen

Plattegrond van de indeling waarvan ik denk dat deze het beste past bij de situatie.Interieurstyling Uitgebreid

€ 295,00

Meerdere moodboards zodat je kunt kiezen welke sfeer je het beste bij je past.

Meerdere plattegronden zodat je de verschillende mogelijkheden kunt zien.

Passend kleuradvies om de juiste sfeer te krijgen

Een lichtplan zodat de sfeer altijd goed is.


Interieurstyling Compleet

€ 550,00

Meerdere moodboards zodat je kunt kiezen welke sfeer het beste bij je past

Meerdere plattegronden zodat je de verschillende mogelijkheden kunt zien

Passend kleuradvies om de juiste sfeer te krijgen

Een lichtplan zodat de sfeer altijd goed is

3D visualisatie

Een shoppingboard met foto's en prijzen zodat je weet waar je het kunt kopen en wat de kosten zijn.


Kies hier je pakket en/of stel je vraag

Recensies

Ellen van Vlierden raadt Loa interieurs aan:

Wij waren al jaren aan het dubben wat we toch boven de bank moesten hangen. We hadden best een aardige basis qua meubels, maar om het nu écht gezellig aan te kleden vonden we lastig. Het was het altijd nét niet. Wij hebben daarom Leonie om advies gevraagd. Zij heeft om te beginnen goed geluisterd naar wat we wilden. Voor zover we dat wisten natuurlijk 😉. Vervolgens heeft ze leuke voorstellen gedaan voor wat betreft behang, verlichting en natuurlijk voor die kale muur boven de bank. Een ochtend samen winkelen leverde kussens en andere accessoires op. Het is, kortom, helemaal goed gekomen met onze woonkamer. Het is erg gezellig geworden en wij zijn er heel blij mee!